Patona akkumulátorok

A Patona német cég termékei a legismertebbek utángyártott akkumulátorok piacán az egész világon. Termékei különböző tulajdonságokkal (protect, premium, platinum) hozzák forgalomba, így mindenki talál magának megfelelő energiaforrást fényképezőjéhez, vakujához, kamerájához és egyéb fototechnikai eszközéhez. A Patona akkumulátorok magas minőséget, hosszú üzemidőt és tartósságot szavatolnak. Utángyártott fényképezőgép akkumulátorok a Patona-tól. Kamera akku, lámpa és fényképezőgép akkumulátorok.

PATONA akkumulátorok - Premium-Platinum-Protect

A PATONA legújabb, exkluzív, minden eddiginél nagyobb biztonságot nyújtó termékcsaládjai fényképezőgépekhez, portrémarkolatokhoz, kamerákhoz már elérhetőek mindenki számára! Az utángyártott fényképezőgép akkumulátorok első számú szállítója a világon. A Patona akkumulátorok alapvetően 3 nagy szériában csoportosíthatók.

A PATONA akkumulátorok megnevezései, csoportosításuk.

PROTECT széria:

Rendkívül robosztus, tűzálló, nagy igénybevételre tervezett ház jellemzi. Képes kielégíteni a folyamatos, extrém használatból fakadó igényeket is.  A V1 anyagból tervezett akkumulátorház gondoskodik arról, hogy deformáció nélkül ellenálljon akár 90C°-os külső hőmérsékletnek is. Kizárólag válogatott, minőségi cellák felhasználásával készül. Az eredeti akkumulátorhoz hasonlóan az akkumulátor áramköri lapjára NTC ellenállások vannak szerelve, amelyek vezérlik a hőmérséklet-szabályozást és túlmelegedés esetén automatikusan kikapcsolnak. 

PLATINUM széria: 

Válogatott, nagy teljesítményű márkás, minőségi cellákból épül fel. Hosszantartó folyamatos használat mellett is számíthat rá! Nagy teljesítmény, kedvező ár mellett! A hosszú folyamatos üzemre lett optimálva. A cellák gondos összeválogatása teszi lehetővé, hogy az eredeti akkumulátoroknál is hosszabb működést lehessen elérni. Több fotó vagy videófelvétel készíthető el teljesítményvesztés vagy melegedés nélkül. Általános célú felhasználásra, amatőr és professzionális célokra egyaránt alkalmas.  Patona akkukulátorok: Fényképezőgép akkumulátorok az eredetivel megegyező teljesítménnyel! Platinum az igazi kamera akku!

PREMIUM széria:

Patona akkumulátorok "mindenki" számára, megbízható működéssel, kedvező árral és tartós élménnyel. Általános használatra, de korántsem általános jellemzőkkel! Megbízható minőség, hosszú élettartam, kimagasló biztonság jellemzi! Semmivel nem tud kevesebbet mint a gyári széria, a gyártás során támasztott minőségi elvárások megegyeznek azokéval. 

Minőségellenőrzés, szabványi megfelelőség:

Ezzekkel a Patona akkumulátorokkal minőségi terméket vásárol. Minden akkumulátor a legmagasabb európai minőségi szabványok szerint készül, és rendkívüli tartósságuk jellemzi őket. Emellett akkumulátoraink a legmagasabb ciklusstabilitást mutatják, ami nagyszámú lehetséges töltési-kisütési ciklust jelent. Az akkumulátorok alacsony önkisülése alacsony energiaveszteséget biztosít használaton kívül. Az összes akkumulátor (szériától függetlenül) beépített elektronikával biztosítja a gondozásmentes használatot és a hosszú élettartamot. A Patona utángyártott akkujai természetesen tölthetők az eredeti töltőkkel is.

Nem találod amit keresel? IDE KATTINTVA írd meg kívánságod, és első helyen kezeljük kérésed!