Szűrőkészletek

Szűrőkészletek

A HOYA szűrőkészletei a 3 leggyakrabban használt szűrőtípust tartalmazzák. Professzionális minőség - csomagban - kedvező áron. A készlet megvásárlásával gyakorlatilag a 3 termék közül az egyikhez ingyen jut hozzá. A klasszikus UV mellett a nélkülözhetetlen CPL és a kreativitást támogató ND szűrők azonos menettel ellátott típusai alkotják a szettet. A Meike.hu kínálatában fellelhetők az úgynevezett ND filterkészletek is. A több-kevesebb fényáteresztő képességgel rendelkező szűrők minden helyzetre kínálnak professzionális megoldás.

Nézet:
Sorrend:
 

A készletek tartalma és azok felhasználási területei:

A készletben hozzájutunk egy általános célra használható, az objektív védelmében is elsődleges szerepet játszó ultraviola - UV szűrőhöz. Ez a szűrő a legszélesebb körben használt leggyakoribb filter. De helyet kapott a készletben egy cirkuláris polárszűrő (CPL) is, mely tükröződések és a nemfémes csillogások leküzdésének nélkülözhetetlen kelléke. A 3. eleme a készletnek egy ND (Neutral Density) vagy semleges szürke szűrő. Vannak helyzetek, amikor túl sok fény éri a szenzorunkat és így lehetetlenné teszi tágabb rekesz vagy a hosszabb záridő alkalmazását. Ilyenkor tesz jó használatot egy semleges szürke szűrő. A készlet természetesen 3 azonos szűrőmenettel ellátott, eredeti japán HOYA filtert tartalmaz. Praktikus hordozó és tárolótartóban kerül forgalomba. 

Semleges szürke sorozatok:

A szűrőkészletek másik családja 3 különböző, általában ND8, ND64, ND1000 semleges szűrőt tartalmazó készletek. Az ND szűrők alkalmazásával csökkenthetjük a fény beáramlását az objektíven keresztül, így lehetővé téve a hosszabb expozíciók használatát, így például a víz és a felhők mozgásának szépen elmosódott, már-már selymes hatásának elérését akár erős napfényben. Az ND szűrőkkel való fotózás ideális lehet a természetfotózáshoz, tájképekhez, városi felvételekhez és a portréfotózáshoz is, mivel lehetővé teszik a tágabb rekesz alkalmazását, amely hangsúlyozza a fő téma leválasztását a háttérről. A szűrők egymással kombinálhatók így a hatás kedvünkre fokozható. A HOYA PROND szűrők lehetővé teszik a kreatív fényképezést, és segítenek abban, hogy elképesztő fotókat készítsen különböző fényviszonyok között.

 

Akár profi vagy akár fotós vagy, szükségszerű, hogy az összes kiegészítővel rendelkezz a kitűnő minőségű képek készítése érdekében. A Hoya minőségi szűrőkészletei kiváló választást jelentenek azok számára, akik szeretnének minőségi szűrőket vásárolni megfizethető áron. Az ár és a minőség nem kompromisszum kérdése! A szűrőkészletek nem utolsó sorban pénzt takarítanak meg. Általánosságban elmondható, hogy a szettben megvásárolt 3 szűrő annyiba kerül mintha külön vásárolna 2 darabot. Így válik költséghatékonnyá és kerül minden igényes fotós táskájába ezek a klasszikusnak számító darabok.

HOYA - A különbség egyértelmű!

Nem találod amit keresel? IDE KATTINTVA írd meg kívánságod, és első helyen kezeljük kérésed!