Szűrőkészletek

Szűrőkészletek

A HOYA szűrőkészletei a 3 leggyakrabban használt szűrőtípust tartalmazzák. A készletben hozzájutunk egy általános célra használható, az objektív védelmében is elsődleges szerepet játszó ultraviola - UV szűrőhöz. Ez a szűrő a legszélesebb körben használt leggyakoribb filter. De helyet kapott a készletben egy cirkuláris polárszűrő (CPL) is, mely tükröződések és a nemfémes csillogások leküzdésének nélkülözhetetlen kelléke. A 3. eleme a készletnek egy ND (Neutral Density) vagy semleges szürke szűrő. Vannak helyzetek, amikor túl sok fény éri a szenzorunkat és így lehetetlenné teszi tágabb rekesz vagy a hosszabb záridő alkalmazását. Ilyenkor tesz jó használatot egy semleges szürke szűrő. A készlet természetesen 3 azonos szűrőmenettel ellátott, eredeti japán HOYA filtert tartalmaz. Praktikus hordozó és tárolótartóban kerül forgalomba. 

A szűrőkészletek másik családja 3 különböző, általában ND2, ND64, ND1000 semleges szűrőt tartalmazó készletek. Az ND szűrők alkalmazásával csökkenthetjük a fény beáramlását az objektíven keresztül, így lehetővé téve a hosszabb expozíciók használatát, így például a víz és a felhők mozgásának szépen elmosódott, már-már selymes hatásának elérését akár erős napfényben. Az ND szűrőkkel való fotózás ideális lehet a természetfotózáshoz, tájképekhez, városi felvételekhez és a portréfotózáshoz is, mivel lehetővé teszik a tágabb rekesz alkalmazását, amely hangsúlyozza a fő téma leválasztását a háttérről. A szűrők egymással kombinálhatók így a hatás kedvünkre fokozható.

Akár profi vagy akár fotós vagy, szükségszerű, hogy az összes kiegészítővel rendelkezz a kitűnő minőségű képek készítése érdekében. A Hoya minőségi szűrőkészletjei kiváló választást jelentenek azok számára, akik szeretnének minőségi szűrőket vásárolni megfizethető áron. Az ár és a minőség nem kompromisszum kérdése!

HOYA - A különbség egyértelmű!

Nézet:
Sorrend:
 

Nem találod amit keresel? IDE KATTINTVA írd meg kívánságod, és első helyen kezeljük kérésed! 

 

Vissza a főoldalra!