HOYA szűrők - szűrőkészletek UV - CPL

Most minden HOYA termék 10%-al kedvezőbb áron vásárolható meg! Kuponkód: FILTER10

A fotográfiai szűrők (UV, CPL, ND) nélkülözhetetlen eszközei a modern fotózásnak vagy videózásnak. Segítségükkel tudjuk szabályozni a fény jellegét, irányát és mennyiségét a kívánt expozíció elérése érdekében. A HOYA japán gyártó minőségi ultraviola, cirkuláris polár és semleges filterei a legmagasabb gyártási színvonalat képviselik. A kínálatunkban megtalálható készletek 3 különböző, mégis gyakran használt elemeket tartalmaznak. A készlet gazdaságos, mert nagyságrendileg 2 szűrő áráért 3-at kapunk. Számos bevonatréteg használatával válnak a legkiemelkedőbb termékekké az egész világon.

A HOYA-ról

Az objektív szűrőmenetébe csavarható filterek használatának igénye egyidős a fotográfia feltalálásával. Használatukkal különböző hatásokat érhetünk el. Szabályozhatjuk a szenzorra érkező fény mennyiségét vagy irányát. Léteznek UV fény szűrésére (UV), a polarizált fény irányítására (CPL), a fénymennyiség szabályozására (ND, VND ) és különböző effektek létrehozására tervezett típusok.

A HOYA gyártási koncepciója, gyártási technológiája:

A Meike.hu által forgalmazott HOYA termékek mindegyike kiváló japán tervezés eredménye. A minőségi alapanyagok felhasználása, a felületrétegek folyamatos innovációja teszi egyedivé és a világ első számú optikai beszállítójává HOYA-t. Fotósok visszajelzéseinek figyelembevételével fejlesztik a termékeket. Biztosak lehetünk abban, hogy ezek a termékek maximális felhasználói élményt nyújtanak.

Bevonatrétegek alkalmazása, felületkezelés jelentősége:

Az UV - ultraviola szűrők elsődleges funkciója mellett nagyfokú védelmet is biztosítanak a méregdrága objektívünknek. A szűrőkészletek egyben tartalmazzák mindazon típusokat, melyre a legtöbb helyzetben szükségünk lehet. Termékeink között megtalálható a milc és dslr objektívek mellett az akciókamerákon valamint drónokon használható szűrők is. A méretskála 13 különböző szűrőmenettel ellátott sorból áll, így mindenki megtalálja a számára megfelelő méretet. A bevonatrétegek emelik a termék optikai és fizikai tulajdonságait. A tükröződésgátló bevonattól kezdve, az antisztatikus felületkezelésen át a különböző folt- és olajálló rétegek felhordásáig számos olyan fejlesztést valósítottak már meg a HOYA mérnökei, amik könnyebbé és biztonságosabbá teszik a fényképezést. A különböző bevonatrétegek teszik az optikai eszközöket ellenállóvá a fizikai sérülésekkel szemben. A vízlepergető, az újjlenyomat taszító vagy éppen az antisztatikus felületkezelés csak néhány olyan innováció amit a HOYA vezetett be optikai filterek gyártása során.A FUSION ONE, az UX II és a HD sorozat minden egyes darabja a kor követelményeinek maximálisan megfelelő, eredeti japán darab.  Ha egy tökéletes szűrő kell, a HOYA a legjobb választás!

Hoya fejlesztései minden optikával rendelkező gépre:

Válasszon kamerájára, fényképezőgépére vagy éppen drónjára kompromisszumok nélküli megoldást. A HOYA protektorai és fénymódosító előtagjai (UV, CPL, ND) többféle minőségi osztályban kerülnek forgalomba. Már az amatőröknek szánt darabok is a 21. század igényeinek figyelembevételével készül. De a legszélsőségesebb esetekre, a leglehetetlenebb kihívásokra is felkészültek a HOYA japán mérnökei. Egyedileg véghezvitt minőségellenőrzés, magas fokú folyamatszbályozás és a legszigorúbb szabványi megfelelőség miatt minden egyes darab teljesíti a legmagasabb elvárásokat is.

A gyártás megalakulása, a gyártó profilja és helye a világ optikai termékekkel foglalkozó vállalatai sorában:

Az innováció folyamatos, a tökéletesre való törekvés mozgatja a szakembereket már 1941 óta. A Kenko Tokina Co., Ltd. a HOYA által megbízott gyártó. a Kenko Tokina Co., Ltd. mindent gyárt a távcsövektől és mikroszkópoktól a fényképészeti és optikai tartozékok teljes választékáig. Az egyik legnagyobb OEM speciális távcsőgyártója a világ egyik vezető márkáját szállítja. A fényképezőgép-termékek és teleszkópok terén az első számú előállító és exportőr Japánban és a világ számos országában. A Kenko cég több más fényképezőgép-kiegészítő cég anyavállalata is egyben. Céljuk, hogy a fejlesztések és a minőségi termékek minél több emberhez eljuthassanak a világon. Legyen a kívánságunk bármilyen szűrő ( UV, CPL, ND, stb.) a HOYA-nál biztos találunkl számunkra megfelelő darabot.

HOYA - A különbség egyértelmű!

Nem találod amit keresel? IDE KATTINTVA írd meg kívánságod, és első helyen kezeljük kérésed!