Portrémarkolatok

Ergonomikus gépkezelés, kényelmes fotózás állókép (portré) készítés közben, megnövekedett használati idő! Ezek a legfontosabb előnyei a fényképezőgépre szerelt portrémarkolatok használatának. A markolat az egyik leghasznosabb fotós kiegészítő. Alkalmazásával extra stabilitást, megduplázódott üzemidőt - és nem utolsó sorban - professzinális géphasználatot érünk el. Számos másodlagos vezérlési lehetőségre nyílik lehetőségünk egyes modelleknél. A felhasznált anyagok minősége és kialakítása kielégíti az amatőr és a professzionális felhasználók igényeit.

Mire is jó egy jó portémarkolat?

A MEIKE, PATONA és BERENSTARGH professzionális portrémarkolatai kényelmes, stabil fogást biztosítanak fényképezőgépünknek. Akkumulátor csere nélkül kétszeres mennyiségű fényképet készíthetünk, nagyban növelve hatékonyságunkat. Ergonómiailag kialakított formaterv és kiváló minőségű anyagfelhasználás jellemez minden egyes darabot.

A portrémarkolatok jelentősége, használata a fotózásban:

Kínálatunkban megtalálhatóak tükörreflexes és MILC (tükör nélküli) gépekhez használható típusok is. A MEIKE portrémarkolatok ár/érték arányban a legjobb megoldás az utángyártott eszközök tekintetében. Minősége megegyezik a gyári tartozékok minőségével. A vertikális vagy más néven a portrémarkolatok jelentősége számos területen megmutatkozik. A nagyobb energiaellátás mellett stabilabbá teszik fényképezőgépünket, a plusz súly nagyobb tehetetlenséget is jelent. Kevesebb lesz a bemozdult kép vagy hosszabb záridőt is ki tudunk tartani kézből. Nem kell a gép előtt az objektív felett átnyúlni, ha le akarjuk nyomni az exponálógombot, a markolat rendelkezik egy további dedikált kioldógombbal. A fő kezelőgombok ugyanúgy megtalálhatók a markolaton is, így a beállítások elvégzéséhez szintén nem kell forgatnunk a gépet. Az általunk forgalmazott utángyártott portrémarkolatok minőségben megegyeznek a gyári változatokkal, sokszor funkcionalitásban meg is haladják azokat. Javasoljuk a markolatokban PATONA és BERENSTARGH akkumulátorok használatát, így sosem fogunk befejezni egy fotózást csak azért, mert lemerültek az akkumulátoraink.  Esküvőfotósok, portréfotósok kedvelt fotós kiegészítője. A fényképezőgép gyártók nem minden modellhez terveztek portrémarkolatot, ezért sokszor előfordul, hogy utángyártott eszközt tudunk csak használni a gyári eszköz hiánya miatt.

Portrémarkolatok használata tükör nélküli fényképezőgépek esetén:

A MILC gépek terjedése újra központi témává emelte a makolatok jelentőségét. A technika fejlődésével a gépvázak egyre kisebbek lettek, stabil fogást nehéz találni rajtuk, főleg zoom vagy teleobjektívek használata során. A forgató nyomaték (kézből kiforgató hatás) ezeknél a típusú gépeknél méginkább jelentkezik. Itt (is) kíváló szolgálatot tesz egy ergonómialilag megfelelően kialakított portrémarkolat. A portrémarkolatok bevonatának textúrája igazodik a gépváz felületi kialakításához, így látványra, fogásra és érzetre is teljes mértékben összhangban van azzal.

 

Portré markolat Canon, Sony és Nikon és Fujifilm gépekhez.

A portréfotózás leghasznosabb fotós kiegészítője.

Nem találod amit keresel? IDE KATTINTVA írd meg kívánságod, és első helyen kezeljük kérésed!