Meike MK-EFTR-CPL kiegészítő cirkuláris polárszűrő Drop-in adapterhez

ÚJ
Saját raktárkészlet!
Raktárkészlet:
Meike MK-EFTR-CPL kiegészítő cirkuláris polárszűrő Drop-in adapterhez
Saját raktárkészleten!
28 900 Ft (Nettó: 22 756 Ft)

MEIKE MK-EFTR-CPL kiegészítő cirkuláris polárszűrő MK-EFTR-C típusú EOS R adapterhez

 

INGYENES szállítás 30.000.- Ft felett!

 


 

 

Részletek

A MEIKE MK-EFTR-C különleges adapter segítségével kibővíthetjük a kompatibilis objektívek számát Canon EOS R rendszer használata esetén. Beépített / cserélhető szűrőrendszerének köszönhetően EF/EF's objektívek használata mellett élvezhetjük az EOS R szériás gépek rugalmasságát és technikai újításait.

Az alapkészlet mellé opcionálisan választható ez a különleges cirkuláris polárszűrő, melynek használata sok fotós/videós helyzetben elengedhetetlen.

Használatával elkerülhetőek a tükröződések, csillogások. Az égbolt kékjének kiemelése mellett hasznos segítség ködös, párás, esős időben is. 

Növeli a szaturációt és a kontrasztot, pl. a szivárvány sokkal telítettebb lesz a használata által.

A szőrű forgatásával növelhetjük a polarizáció mértékét, a leghatékonyabban a nappal 90 fokos szögben készült képnél mutatkozik meg a hatása. 

A polárszűrők általánosságban a 35mm-nél nagyobb gyújtótáv mellett használhatóak igazán, ez alatt kizárólag az egyetlen hatás mutatkozik meg, pl az égbolton. Nem zárható ki a széleslátószögű objektívek használata sem, kiváltképp, ha a téma nem tartalmaz égboltot.

Szél fodrozta vizek fotózásánál, tűző napon akár a vízfelszín alá is bepillanthatunk. Ugyanígy "be tudunk nézni" egy kirakatüveg felületén keresztül is.

Adatok
Gyártó
Meike
Garancia
12 hónap
Cikkszám
MK-EFTR-CPL
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Miért válassz minket?