HOYA HRT CIR-PL UV szűrő 67 mm

ÚJ
Nincs raktáron
HOYA HRT CIR-PL UV szűrő 67 mm
HOYA HRT CIR-PL UV szűrő 67 mm
HOYA HRT CIR-PL UV szűrő 67 mm
HOYA HRT CIR-PL UV szűrő 67 mm
Átmeneti készlethiány!
19 490 Ft (Nettó: 15 346 Ft)

HOYA HRT CIR-PL UV 67 mm nagy fényáteresztő képességgel rendelkező kombinált cirkuláris polarizációs és UV szűrő. 

CIR-PL + UV = HRT CIR-PL UV 2 az 1-ben szűrőcsalád

HOYA - A különbség egyértelmű!

INGYENESszállítás 30.000.- Ft felett!


 

 

Részletek

Ez a szűrő a HOYA mérnökei által újonnan kifejlesztett magas áteresztőképességű film réteget használ (high-rate transparency film - HRT), amely több látható fényt enged át a szűrőn keresztül, miközben ugyanazt az mennyiségű polarizált fényt képes megszűrni. A HOYA HRT körpolarizációs szűrő akár 25%-kal több fényt enged át a polarizáló rétegen keresztül, mint egy hagyományos CIR-PL szűrő. Az új polarizációs film ugyanazt a technológiát alkalmazza, amit a legújabb HD LCD TV-kben is használnak.

A HOYA HRT szűrő üvege UV-elnyelő tulajdonságokkal is rendelkezik, így a HRT egy olyan kombinált UV/cirkuláris polárszűrő amely a két leggyakrabban használt szűrőtipus kedvező tulajdonságait egyesíti. A körkörös vagy cirkuláris polárszűrők legelterjedtebb -és kétségkívül leghasznosabb - felhasználás területe a nem fémes felületekről származó tükröződések és csillanások szabályozásában van. Vannak olyan helyzetek, ahol a fotós kreativitása határozza meg ezen tükröződések mértékét és nagyságát. Itt jön jól a CPL szűrő. A CIR-PL szűrők az égbolt és a fák leveleinek szaturációját, telítettségét is javíthatják azáltal, hogy csökkentik a levegőben koncentrálódó apró nedvességcseppek és porszemekről érkező fény visszaverődését. Ez a hatás kiemeli a fehér felhőket, és növeli a kép általános kontrasztját. A felhasználói élmény biztosítása elérhető áron, minden fotós számára. Talán a cirkuláris polárszűrők használatával érhetjük el a legdrámaibb és legnagyobb hatást, nem véletlenül a 2. legnépszerűbb szűrőcsoport az UV szűrők után. HOYA UV szűrői az ibolyán túli tartomány (180 - 400 nm) elektromágneses sugarainak 100%-át kiszűri, ugyanakkor a képalkotáshoz elengedhetetlen hullámhosszokat 100%-ban átereszti.

Most e két előnyös tulajdonság egy szűrőben ölt testet. Különösebb többletköltség nélkül élvezhetjük mindkét szűrő képünkre gyakorolt pozitív hatását. 

HOYA - A különbség egyértelmű!

Adatok
Gyártó
HOYA
Garancia
12 hónap
Szűrő tipusa
CPL
Szűrőmenet átmérő
67 mm
Széria
HRT
Cikkszám
HRTCIRPLUV67
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!