HOYA Fusion One NEXT CIR-PL cirkuláris polárszűrő 37 mm

ÚJ
Saját raktárkészlet!
Raktárkészlet:
HOYA Fusion One NEXT CIR-PL cirkuláris polárszűrő 37 mm
HOYA Fusion One NEXT CIR-PL cirkuláris polárszűrő 37 mm
HOYA Fusion One NEXT CIR-PL cirkuláris polárszűrő 37 mm
HOYA Fusion One NEXT CIR-PL cirkuláris polárszűrő 37 mm
Saját raktárkészleten!
17 489 Ft (Nettó: 13 771 Ft)

HOYA FUSION ONE NEXT CIR-PL cirkuláris polárszűrő 37 mm-es szűrőmenettel. A cirkuláris polárszűrők továbbfejlesztett, 2x18 különböző bevonatréteggel ellátott sorozata.

INGYENESszállítás 30.000.- Ft felett!

 


 

 

Részletek

A FUSION ONE NEXT CIR-PL a szűrőüveg mindkét oldalán 18 rétegű bevonattal érkezik, amely drasztikusan minimalizálja a szűrő által okozott szellemképek és becsillanások esélyét. A bevonat folt- és vízlepergető tulajdonságokkal is rendelkezik, védi a szűrőüveget az ujjlenyomatoktól és a szennyeződésektől, miközben gyors és egyszerű tisztítást tesz lehetővé.

A Hoya Fusion One Next cirkuláris polárszűrő egy kiváló minőségű szűrő, amely segít eltávolítani a nemkívánatos tükröződéseket, növeli a színek telítettségét és javítja az általános képminőséget.

Elődjéhez képest a HOYA Fusion One NEXT CIR-PL cirkuláris polárszűrő még tovább tökéletesedett, a bevonatrétegek kopásállósága tovább emelkedett, a polarizáció még nagyobb hatékonysággal teszi a dolgát.

Az optikai tulajdonságok tekintetében is egy magasabb szintre emelkedett a NEXT széria minden tagja. A felhasználói élmény biztosítása elérhető áron, minden fotós számára. Talán a cirkuláris polárszűrők használatával érhetjük el a legdrámaibb és legnagyobb hatást, nem véletlenül a 2. legnépszerűbb szűrőcsoport az UV szűrők után.

Ez a szűrőcsalád egy speciális, japán gyártású magas minőségű optikai üvegből készült, amely nagyon tartós és ellenálló a karcolásokkal valamint a sérülésekkel szemben. A szűrő speciális Super Multi Coating bevonatréteggel ellátott, amelynek köszönhetően minimálisra csökkenthető a tükröződések mennyisége, valamint a külső hatások, például az ujjlenyomatok, a por, szennyeződések is nehezebben tapadnak meg a felületén. 

A Hoya Fusion One NEXT polárszűrő használata különösen ajánlott olyan környezetekben, ahol sok a nemkívánatos tükröződés,mint például víz,üveg vagy nemfémes felületeknél. A cirkuláris polárszűrő hatalmas segítséget nyújt természetfotózás során is, mivel segít eltávolítani a felhők tükröződését a tavakon és folyókon, valamint kiemeli a zöld és a kék színeket a növényzetben, tónusgazdagabb képet hozva létre.

Az HOYA CIR-PL szűrők filmes és digitális gépekhez is egyaránt használható. A cirkuláris polárszűrők szerkezetében a két üveglap között található egy polarizációs fólia. Ez a fólia forgatható a kívánt szögbe a ez elülső tárcsa forgatásával. A szélén elhelyezett menetes biztosítja segítségével további szűrők vagy lencsevédők felszerelését. Vékony pereme és elegáns kivitele garantálja, hogy optikai torzítás vagy vignettálás még nagylátószögű objektívek esetén sem jelentkezik. Természetesen már nem csak és kizárólag fényképezőgépen használhatunk polárszűrőket, hanem akciókamerák és okostelefonok hasznos kiegészítője is.

A körkörös vagy cirkuláris polárszűrők legelterjedtebb -és kétségkívül leghasznosabb - felhasználás területe a nem fémes felületekről származó tükröződések és csillanások szabályozásában van. Vannak olyan helyzetek, ahol a fotós kreativitása határozza meg ezen tükröződések mértékét és nagyságát. Itt jön jól a CPL szűrő. A CIR-PL szűrők az égbolt és a fák leveleinek szaturációját, telítettségét is javíthatják azáltal, hogy csökkentik a levegőben koncentrálódó apró nedvességcseppek és porszemekről érkező fény visszaverődését. Ez a hatás kiemeli a fehér felhőket, és növeli a kép általános kontrasztját.

Forrás: https://hoyafilter.com

Használatával akár beláthatunk a vízfelszín alá vagy az ablaküvegek mögé.

Forrás: https://hoyafilter.com

Elérhető méretek: 37, 40.5, 43, 46, 49, 52, 55, 58, 62, 67, 72, 77 és 82 mm-es méretben.

HOYA Fusion One CIR-PL szűrő legfontosabb jellemzői:

  • cirkuláris polárszűrő
  • por-, víz-, szennyződés-taszító rétegek
  • Japán  optikai üveg
  • torzításmentes kép még nagylátószög esetén is
  • kiszűri a tükröződéseket a nemfémes felületekről
  • növeli a telítettséget és a kontrasztot
  • vékony kivitel
  • nincs vignettálás
  • 18 bevonatréteg mindkét oldalon

HOYA - A különbség egyértelmű!

Adatok
Gyártó
HOYA
Garancia
12 hónap
Szűrő tipusa
CPL
Szűrőmenet átmérő
37 mm
Széria
Fusion ONE Next
Cikkszám
YSFONCPL037
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Most akciós áron juthat hozzá a HOYA minőségi szűrőihez, szűrőkészleteihez: