Godox SL150R RBG LED lámpa

ÚJ
Saját raktárkészlet!
Raktárkészlet:
Godox SL150R RBG LED lámpa
Godox SL150R RBG LED lámpa
Godox SL150R RBG LED lámpa
Godox SL150R RBG LED lámpa
Godox SL150R RBG LED lámpa
Godox SL150R RBG LED lámpa
Godox SL150R RBG LED lámpa
Godox SL150R RBG LED lámpa
Godox SL150R RBG LED lámpa
Godox SL150R RBG LED lámpa
Godox SL150R RBG LED lámpa
Godox SL150R RBG LED lámpa
Saját raktárkészleten!
199 900 Ft (Nettó: 157 402 Ft)

GODOX SL150R RBG változtatható színhőmérsékletű LED lámpa

 

Ezt a termékünket INGYENESEN szállítjuk!


 

 

Részletek

Készülj fel az SL sorozatú RGB lámpák által nyújtott világítási megoldásokra! Uralkodj a színpalettádon HSI, RGB és GEL módokkal, készíts zajmentes felvételt a csendes üzemmóddal, és irányítsd a fényt kívánságod szerint DMX512, távirányító, mobil alkalmazás vagy az áttekinthető és felhasználóbarát kezelőpanel segítségével. Az SL150R kompakt, mégis erőteljes megoldásokat kínál különféle helyszínekhez, az élő stream stúdióktól és interjúkon át a egészen a színházi színpadokig. Legyen szó fotózásról vagy videózásról, a GODOX terméke új szintre emeli az a képet, amit a világításról eddig gondoltál.

Ragyogás

Az SL150R új fejezetet nyit az élő stream fénytechnikában. A 26,200 Lux maximális megvilágítást elérve ezek a lámpák kiváló teljesítményt és stabil kimenetet nyújtanak.

Forrás:https://godox.eu/

Forrás:https://godox.eu/

Kis csomag -nagy hatás

Kompakt kialakításának köszönhetően az SL150R sokoldalú eszköz a különféle élő stream és videózásokhoz, fotózásokhoz, stúdió munkákhoz. Használható főfényként, terek emberek-tereptágyak fő világításaként, díszítő kreatív hatások eléréséhez vagy különféle videóeffektek (14 db FX) megvalósításához. 

Élénk színek, vizuális történetek készítése

Három belső színmód, a teljes 360°-os színspektrum és 60 GEL teszi az SL150R-t  az elbűvölő színek inspirátorává. A színek kölcsönhatása, az egyedi elképzelések megvalósítása még sosem volt enniyre személyreszabható és sokoldalú.

Forrás:https://godox.eu/

Forrás:https://godox.eu/

Fényfestés a hidegtől (10000K)  a meleg (2500K) színekig

Az SL150R 2500K-tól 10000K-ig terjedő színhőmérséklet-állítást kínál a meleg és hűvös tónusok közötti zökkenőmentes átmenetekhez, gyorsan alkalmazkodva a különféle jelenetekhez és környezeti fényekhez.

Többféle vezérlési lehetőség

Különböző igények kielégítésére az SL150R integrál több irányítási megoldást, többek között vezérelhető mobil alkalmazással, távirányítóval, DMX512-t használva. Természetesen a hátlapi vezérlés lehetősége is adott az áttekinthető és mindent igényt kielégítő vezéslőpanel segítségével.

Forrás:https://godox.eu/

Forrás:https://godox.eu/

14 FX Effekt

14 beépített FX különleges effekttel, mint például parti, villámlás, gyertya, tüzijáték, fénysziréna, stb. az SL150R valósághűen utánozza a világítási effekteket. Az effektek testreszabásához állítsd be a fényerőt és a ciklikusság sebességét, lehetővé téve egy korlátlan kreatív kifejezőeszköz megteremtését.

Zajmentes

Csendes móddal tervezve az SL150R lehetővé teszi a zajmentes felvétel élményét. Nincs zavaró zúgás.

Forrás:https://godox.eu/
Forrás:https://godox.eu/

Bowens csatlakozás

Bowens rögzítéssel ellátva az SL150R kompatibilis a fényformálók széles palettájával. Ez többféle világításvezérlési lehetőséget és különböző világítási effektek létrehozását teszi lehetővé, még sokoldalúbbá varázsolva ezt a terméket.

Példák az alkalmazási területekre:

  • Fotózás: A változtatható színhőmérsékletű LED lámpák kiválóan alkalmasak fotózásra, mivel lehetővé teszik a fény színhőmérsékletének finomhangolását a kívánt hangulat eléréséhez. Az SL150R széles színhőmérséklet-tartományt kínál 2500K-tól 10000K-ig, lehetővé téve a meleg és hűvös tónusok közötti könnyű váltást a különböző fotós projektekhez.

  • Videózás: A változtatható színhőmérsékletű LED lámpák kiválóan alkalmasak videózásra is, mivel lehetővé teszik a fény színének és hangulatának szabályozását a felvétel műfajának megfelelően. Az SL150R színhőmérséklet-átalakítási lehetőségei segítenek a videók egyenletes és professzionális megvilágításának biztosításában.

  • Stúdiófotózás és videózás, live és stream készítés: Az SL150R RGB LED lámpák kiváló választások stúdiófotózáshoz és videózásra, mivel számos szín- és világítási effektet kínálnak a kreatív kifejezéshez. A fényerő és a színhőmérséklet könnyen szabályozható, lehetővé téve a tökéletes fény beállítását a különféle stúdiós környezetekben.

Az SL150R RGB LED lámpa sokoldalú használata lehetővé teszi a fotósok és videográfusok számára, hogy széles körben alkalmazzák őket különféle fotós és filmes projektekben. Fedezd fel a változtatható színhőmérsékletű LED lámpák által nyújtott kreatív lehetőségeket, és emeld munkádat új szintre!

Adatok
Gyártó
Patona
Bajonett

A közgyűrű bajonett anyaga.

FÉM: Nagy szilárdságú fém ötvözet.

ABS: Szintén nagy szilárdságú, de műanyag csatakozó típus.

Bowens
Garancia
24 hónap
Cikkszám
GODOX_SL150R_
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!