Godox SK300II Stúdióvaku

ÚJ
Nincs raktáron
Godox SK300II Stúdióvaku
Godox SK300II Stúdióvaku
Godox SK300II Stúdióvaku
Godox SK300II Stúdióvaku
Godox SK300II Stúdióvaku
Godox SK300II Stúdióvaku
Godox SK300II Stúdióvaku
Godox SK300II Stúdióvaku
Godox SK300II Stúdióvaku
Godox SK300II Stúdióvaku
Átmeneti készlethiány!
59 900 Ft (Nettó: 47 165 Ft)

GODOX SK300II 300Ws teljesítményű, Bowens csatlakozású stúdióvaku

Átmeneti készlethiány!

Ezt a termékünket INGYENESEN szállítjuk!


Karácsony előtti szállítási rend!

Ahhoz, hogy a vásárolt termék biztosan a fa alá kerüljön, érdemes azt időben megrendelni!

A GLS ünnepi munkarendjét figyelembe véve, a karácsonyi csomagok leadási határideje december 21 (csütörtök) 12:00 óra! Ezen időpont után leadott rendelések kiszállítása december 27-én lehetséges!

A FOXPOST megrendelések átfutása ennél lényegesen lassúbb lehet, így a FOXPOST automatába rendelt csomagokat lehetöleg minél hamarabb, de legkésőbb december 17-ig adják le!

A szállítási idők említett garanciája kizárólag a "saját készleten" lévő termékek vásárlása esetén biztosított.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk!

 

Részletek

A Godox SK sorozata a megbízható stúdióvakuk alapmodellje, masszív házzal és számos kényelmi funkcióval, 1/1-től 1/16-ig állítható teljesítményszabályozással, gyors újratöltési idővel. A 150 W-os modellezőlámpa segít a helyes expozíció és a megfelelő megvilágítási irány megválasztásában. Teljesítménye 5 és 100% között szabadon szabályozható.

A beépített Godox által szabadalmaztatott "System X" vevő teszi teljessé a lámpa funkcionalitását és rugalmasságát, távoli vezérlését, szabályozását és még sok egyéb funkció kiszolgálását. Ezenkívül a Godox GS sorozat USB csatlakozóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az XT16, FT-16 vagy X1 TTL vezérlők csatlakoztatását. Lehetőség van a 3,5 mm-es Jack foglalat használatára és  más márkájú kioldókkal való csatlakoztatására, azon keresztül való szinkronizálásra.

A Godox SK300II stúdióvaku egy professzionális minőségű stúdió vakul, amely kiválóan alkalmas tárgy-, reklám- és portréfotózás számára. Sokoldalú és kiváló minőségű világítást biztosít minden körülmények között. A teljes vakuenergia kevesebb mint egy másodperc alatt elérhető, a vaku színhőmérséklete 5600K ± 200K, a vakuenergiától függő, de minimális tűréshatárral. 

A SK300II vakulámpa számos funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a teljes kreativitást, a megvilágítási rendszer igényeinkhez való alakítását. A teljesítmény finomhangolása, a beépített modellezőfény, a távoli vezérlés és a mobilitás csak néhány olyan jellemző, ami nélkül a 21. században már nehezen elképzelhető egy megbízható és kimagasló rendszer piacképessége. A gyors feltöltési idő és a hosszú élettartamú villanócsövek egyszerű és hatékony munkát tesznek lehetővé. Minőségi anyagok felhasználásával, és a precíz építési technikák alkalmazásával sikerült egy olyan ár/érték arányú stúdióvakut alkotni, ami egyaránt alkalmas professzionális és hobby célra is.

 

A hátoldalon található kezelőfelület könnyen átlátható, egyszerű és funkcionális. A lámpabeállításokat mutató LCD-képernyő nagy szögből is könnyen leolvasható. Mellette egy praktikus gomb található a vaku teljesítményének beállításához, a rádiókommunikációs csatorna és a lámpacsoport megváltoztatásához. Az LCD képernyő alatt elhelyezett öt gombsor gyors hozzáférést biztosít a lámpa összes beállításához. A 150W-os modellfény vakuteljesítménytől függetlenül működhet, (manuálisan állítható fényerővel) automatikusan kikapcsolható, vagy megszakítás nélkül bekapcsolva maradhat. A legelterjedtebb Bowens csatolásnak köszönhetően a fényformálók teljes arzenálját tudja használni. Alakítsa a fényt a saját igényeinek megfelelően ernyőkkel, reflektorokkal, softboxokkal és beauty dish-ekkel.

A Godox SK300II stúdióvaku kiváló minőségű anyagokból készül, így hosszú élettartamot ötvözi a tartóssággal. A könnyű és kompakt kialakítás lehetővé teszi a könnyű szállítást és tárolást.

Összességében a Godox SK300II egy kiváló minőségű termék a stúdióvakuk piacán, amely számos funkcióval rendelkezik, és biztosítja a kreatív fotózás szabadságát a professzionális és amatőr fotósok számára egyaránt. Ha egy megbízható és sokoldalú vakulámpát keres fotóstúdiódba, akkor ez a stúdióvaku megfelelő választás céljai megvalósításához.

Technikai adatok:

Széria: SK
Csatlakozás/bajonett típusa: Bowens
Teljesítmény (Ws): 300
Teljesítményszabályozás: 1/1 - 1/16
Vakuvezérlés: Godox X rendszer, szinkronkábel, optikai
Kioldási módok: M/S1/S2/Slave
Újratöltési idő másodpercben: 1
Színhőmérséklet (K): 5600± 200
Modellfény (W): 150
Vakusebesség: 1/800-1/2000
Csoportok/Csatorrnák: 16/32
Hűtésrendszer: aktív
Kijelző: LCD
Áramforrás: AC 220V/50-60Hz
Méretek cm-ben: 34 x 20,6 x 12,7
Súly Kg-ban 1,9
A garancia a stúdióvakukra 12 hónap, kivéve a modell izzó és a villanócső! (A modellizzóra és a villanócsőre 3 hónapos garancia vonatkozik)
Adatok
Gyártó
Godox
Garancia
12 hónap
Széria
SK
Cikkszám
GODOX_SK300II
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!