Godox QS400II Stúdióvaku

ÚJ
Saját raktárkészlet!
Raktárkészlet:
Godox QS400II Stúdióvaku
Godox QS400II Stúdióvaku
Godox QS400II Stúdióvaku
Godox QS400II Stúdióvaku
Godox QS400II Stúdióvaku
Godox QS400II Stúdióvaku
Godox QS400II Stúdióvaku
Godox QS400II Stúdióvaku
Godox QS400II Stúdióvaku
Godox QS400II Stúdióvaku
Saját raktárkészleten!
98 900 Ft (Nettó: 77 874 Ft)

A Godox QS400II stúdióvaku rendkívül sokoldalú eszköz, amely számos területen használható, és számos kreatív lehetőséget kínál a amatőr, hobbi és profi fotósok számára. A Godox stúdióvakuk kiváló minőségűek és széleskörű funkcionalitást kínálnak, lehetővé téve a kreatív fényképezés széles skáláját.

Ezt a termékünket INGYENESEN szállítjuk!


 

 

Részletek

Előnyök és funkciók:

 • Széleskörű villanási energia szabályozás: A vakuk villanási energiáját 5 fényerősségi fokozatban lehet szabályozni (1/1-től 1/32-ig), 0,1 EV pontossággal. Ez a precizitás lehetővé teszi a fényerő pontos beállítását mindenféle fotós környezetben.

 • Gyors újratöltési idő: Amikor az alkotás "láza" elkapja az embert, akkor gyorsan születnek meg fejben a képek amit szeretnénk a legrövidebb idő alatt rögzíteni. A maximális teljesítményre való gyors visszatöltési idő kevesebb, mint 1,5 másodperc, ami lehetővé teszi az egymás utáni gyors felvételek készítését. 

 • Gyors vakufelvétel időtartam: Minimális teljesítménynél a vakufelvétel időtartama mindössze 1/2000 másodperc (t = 0,1), ami lehetővé teszi a gyors mozgások rögzítését és a tiszta, éles képek megörökítését.

 • Beépített Godox System X Vevő: A beépített System X vevő lehetővé teszi a távvezérlésű Godox vakuk vezérlését, a villanási energia és még sok más funkció elérését. A 3,5 mm-es Jack csatlakozón keresztül más gyártók kioldóival is összeköthető. Kopmpatibilis a GODOX vezeték nélküli vakuvezérlőivel: Godox vezérlők

 • Kényelmes kezelőfelület: A lámpa hátsó panelje egyszerű és funkcionális. Az LCD kijelzőn a lámpa beállításai könnyen olvashatók széles látószögből is. Mellette egy praktikus gomb található a vakufelvétel kimenetének beállításához, a rádió kommunikációs csatorna és a lámpacsoport változtatásához. Az LCD kijelző alatt elhelyezett öt gomb gyors hozzáférést biztosít a lámpa összes beállításához és funkciójához.

 • Fényformálók használata: A lámpával számos fényformázót használhat, például reflektortokokat, softboxokat, spotlámpákat, beauty dish-eket és másokat, amelyek Bowens csatlakozással vannak ellátva.

A csomag tartalma:

 • Godox QS400II lámpa
 • Tápkábel
 • Modellező lámpa (modell izzó)
 • Villanócső védőburkolat
 • Eredeti csomagolás

A Godox QS400II Stúdióvaku kiváló választás minden stúdióba vagy helyszíni fotózásra, amely garantálja a professzionális minőséget és a megbízhatóságot. Fedezze fel a Godox stúdióvakuk világát, és emelje felvételeit új magasságokba!

Példák a felhasználára:

 • Portréfotózás: A stúdióvaku ideális választás portréfotózáshoz, mivel könnyen irányítható és beállítható, hogy kiemelje a modell arcát és a környezetet. A vakuk erős fénye lehetővé teszi a részletek kiemelését és az élettel teli portrék létrehozását. Fényformálók segítségével mindenféle világítási szituáció megvalósítható.

 • Termékfotózás: A termékfotózás során a Godox QS400II Stúdióvaku segítségével könnyedén lehet elérni a megfelelő megvilágítást és az árnyékok megfelelő kezelését. A vakuk nagy teljesítménye és gyors újratöltési ideje lehetővé teszi a gyors és hatékony munkavégzést.

 • Csoportfotózás: Ha csoportfotózást végez, a stúdióvakuk kiválóan alkalmasak arra, hogy egységes megvilágítást biztosítsanak a csoport minden tagjának. A vakuk nagy teljesítménye és szabályozhatósága lehetővé teszi a fényerő egyenletes elosztását, így biztosítva a kiváló minőségű csoportképeket.

 • Stúdiófotózás: Természetesen a Godox QS400II Stúdióvakukat a stúdióban is használhatja, hogy megteremtse a kívánt hangulatot és világítást a különböző fotós projektekhez. A vakuk könnyen kombinálhatók különféle fényformálókkal és tartozékokkal, így széles körű kreatív lehetőségeket kínálnak.

Adatok
Gyártó
Godox
Garancia
12 hónap
Cikkszám
GODOX_QS400II
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!