Godox Gemini GS300II Stúdióvaku

ÚJ
Saját raktárkészlet!
Raktárkészlet:
Godox Gemini GS300II Stúdióvaku
Godox Gemini GS300II Stúdióvaku
Godox Gemini GS300II Stúdióvaku
Godox Gemini GS300II Stúdióvaku
Godox Gemini GS300II Stúdióvaku
Godox Gemini GS300II Stúdióvaku
Saját raktárkészleten!
73 900 Ft (Nettó: 58 189 Ft)

GODOX Gemini GS300II 300Ws teljesítményű, Bowens csatlakozású stúdióvaku

Ezt a termékünket INGYENESEN szállítjuk!


 

 

Részletek

A Godox GS sorozata egy sokoldalú stúdióvaku, masszív házzal és számos kényelmi funkcióval, 1/1-től 1/32-ig állítható teljesítményszabályozással, rövid újratöltési idővel. A 150 W-os modellezőlámpa fokozatmentes, 5 és 100% közötti állíthatósággal teszi lehetővé a fényhatások és a százalékos előnézet megtekintését. A beépített Godox által szabadalmaztatott "System X" vevő teszi teljessé a lámpa funkcionalitását és rugalmasságát, távoli vezérlését, szabályozását és még sok egyéb funkció kiszolgálását. Ezenkívül a Godox GS sorozat USB csatlakozóval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az XT16, FT-16 vagy X1 TTL vezérlők csatlakoztatását. Lehetőség van a 3,5 mm-es Jack foglalat használatára és  más márkájú kioldókkal való csatlakoztatására, azon keresztül való szinkronizálásra.

A Godox Gemini GS300II stúdióvaku egy professzionális minőségű stúdió vakul, amely kiválóan alkalmas tárgy-, reklám- és portréfotózás számára. Sokoldalú és kiváló minőségű világítást biztosít minden körülmények között. A teljes vakuenergia kevesebb mint egy másodperc alatt elérhető, a vaku színhőmérséklete 5600K ± 200K, a vakuenergiától függő, de minimális tűréshatárral. 

A GS300II vakulámpa számos funkcióval rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a teljes kreativitást, a megvilágítási rendszer igényeinkhez való alakítását. A teljesítmény finomhangolása, a beépített modellezőfény, a távoli vezérlés és a mobilitás csak néhány olyan jellemző, ami nélkül a 21. században már nehezen elképzelhető egy megbízható és kimagasló rendszer piacképessége. A gyors feltöltési idő és a hosszú élettartamú villanócsövek egyszerű és hatékony munkát tesznek lehetővé. Minőségi anyagok felhasználásával, és a precíz építési technikák alkalmazásával sikerült egy olyan ár/érték arányú stúdióvakut alkotni, ami egyaránt alkalmas professzionális és hobby célra is.

 

A hátoldalon található kezelőfelület könnyen átlátható, egyszerű és funkcionális. A lámpabeállításokat mutató LCD-képernyő nagy szögből is könnyen leolvasható. Mellette egy praktikus gomb található a vaku teljesítményének beállításához, a rádiókommunikációs csatorna és a lámpacsoport megváltoztatásához. Az LCD képernyő alatt elhelyezett öt gombsor gyors hozzáférést biztosít a lámpa összes beállításához. A 150W-os modellfény vakuteljesítménytől függetlenül működhet, (manuálisan állítható fényerővel) automatikusan kikapcsolható, vagy megszakítás nélkül bekapcsolva maradhat. A legelterjedtebb Bowens csatolásnak köszönhetően a fényformálók teljes arzenálját tudja használni. Alakítsa a fényt a saját igényeinek megfelelően ernyőkkel, reflektorokkal, softboxokkal és beauty dish-ekkel.

A Godox Gemini GS300II stúdióvaku kiváló minőségű anyagokból készül, így hosszú élettartamot ötvözi a tartóssággal. A könnyű és kompakt kialakítás lehetővé teszi a könnyű szállítást és tárolást.

Összességében a Godox Gemini GS300II egy kiváló minőségű termék a stúdióvakuk piacán, amely számos funkcióval rendelkezik, és biztosítja a kreatív fotózás szabadságát a professzionális és amatőr fotósok számára egyaránt. Ha egy megbízható és sokoldalú vakulámpát keres fotóstúdiódba, akkor ez a stúdióvaku megfelelő választás céljai megvalósításához.

Technikai adatok:

Széria: GS
Csatlakozás/bajonett típusa: Bowens
Teljesítmény (Ws): 300
Teljesítményszabályozás: 1/1 - 1/32
Vakuvezérlés: Godox X rendszer, szinkronkábel, optikai
Kioldási módok: M/S1/S2/Slave
Újratöltési idő másodpercben: <1
Színhőmérséklet (K): 5600± 200
Modellfény (W): 150
Vakusebesség: 1/800-1/2000
Csoportok/Csatorrnák: 16/32
Hűtésrendszer: aktív
Kijelző: LCD
Áramforrás: AC 220V/50-60Hz
Méretek cm-ben: 34 x 21,9 x 11,4
Súly Kg-ban 2,05
A garancia a stúdióvakukra 12 hónap, kivéve a modell izzó és a villanócső! (A modellizzóra és a villanócsőre 3 hónapos garancia vonatkozik)
Adatok
Gyártó
Godox
Garancia
12 hónap
Széria
GS
Cikkszám
GODOX_GS300II
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!